Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita Rakennusmiehiä Kuopion seudulle! Odotamme sinulta kokemusta rakennusalan työtehtävistä sekä innostunutta ja ammattimaista asennetta. Työtehtävät vaihtelevat apumiehen töistä rakennusalan ammattilaisen tehtäviin. Työntekijänä olet ripeä, omatoiminen sekä itsenäiseen työhön kykenevä tekijä. Työtehtävissä vaaditaan voimassaoleva työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoa, asianmukaisen korvauksen tehdystä työstä sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. Töitä on tarjolla aluksi projektiluonteisesti, mutta sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Carrot - Meillä on töitä!
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=6172496 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Kuopio

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjois-Savo, Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa