Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Työpaikkakuvaus

"Carrot on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet." Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme RUNKOMESTAREITA PK-Seudun kohteisiin. Työ pitää sisällään urakkalaskentaa ja työmaan johtotehtäviä. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja tarjolla on vakituinen työsuhde hyvässä talossa. Kyseessä on suorarekrytointi. Hakijoilta toivotaan insinöörin / mestarin koulutusta, vähintään 3 vuoden kokemusta ja osaamista urakkalaskennasta sekä työmaan johtotehtävistä. Jätä hakemus palkkatoiveineen ohesta löytyvän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätiedot tehtävästä antaa Jarmo Manninen 0400 381 209
Työ alkaa:
Sopivan tekijän löydyttyä
Työnantaja: Carrot Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo, Helsinki, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Runkomestari, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo, Helsinki, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus