Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Promoottori

Face2face

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

"Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet." Etsimme nyt Rakennusapumiehiä Vaasaan ja lähialueille useisiin eri tehtäviin uudisrakennus kohteisiin. Tehtävät sisältävät kanto-, roudaus- sekä avustaviatehtäviä. Työssä tarvitset:-Työturvallisuuskortti-Täysi ikäisyys (18 vuotta) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Isokyrö talonrakennus Laihia talonrakennus Maalahti talonrakennus Mustasaari talonrakennus Vaasa talonrakennus Vöyri talonrakennus Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 151 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus