Duunitori suosittelee
Kunnossapitäjä, Riihimäki

Valio Oy

Riihimäki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia pyöräkuormaajan kuljettajia lumenajoon Vantaalle. Aikaisempi työkokemus pyöräkuormaajista sekä lumenajosta vaaditaan. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, eli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkuormaajia lumikaudelle, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus