Duunitori suosittelee
Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Lahteen tarvittaessa töihin kutsuttavaa PYÖRÄKONEENKULJETTAJAA Pääasialliset tehtävät ovat tavaroiden lastaus ja purku pyöräkoneella. Työaika ma-pe 6-14 tai 9-17. Palkka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Lahti kuljetus, logistiikka ja liikenne Nastola kuljetus, logistiikka ja liikenne Orimattila kuljetus, logistiikka ja liikenne Hollola osa-aikatyö Lahti osa-aikatyö Nastola osa-aikatyö Orimattila osa-aikatyö Hollola raskaan kaluston käyttö Lahti raskaan kaluston käyttö Nastola raskaan kaluston käyttö Orimattila raskaan kaluston käyttö Hollola raskaan kaluston käyttö Lahti raskaan kaluston käyttö Nastola raskaan kaluston käyttö Orimattila raskaan kaluston käyttö Hollola kuljetus, logistiikka ja liikenne osa-aikatyö raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkoneenkuljettaja (osa-aikainen), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 166 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa