Duunitori suosittelee
Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista puuseppää. Toivomme hakijoilta alan koulutusta ja hyvää työmotivaatiota. Aikaisempi kokemus puusepän töistä on välttämätöntä ja asennuskokemus katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Naantali puu- ja metallialan tehtävät Nousiainen puu- ja metallialan tehtävät Pöytyä puu- ja metallialan tehtävät Raisio puu- ja metallialan tehtävät Rusko puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Aura puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto muut käsityöalan tehtävät Mynämäki muut käsityöalan tehtävät Naantali muut käsityöalan tehtävät Nousiainen muut käsityöalan tehtävät Pöytyä muut käsityöalan tehtävät Raisio muut käsityöalan tehtävät Rusko muut käsityöalan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Aura muut käsityöalan tehtävät Kaarina muut käsityöalan tehtävät Lieto puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa