Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt maanrakennusalan asiakkaallemme ammattitaitoisia putkiasentajaa. Hakijoilta odotamme: - Putki / LVI -asentajan työkokemusta tai koulutusta. - Kokemusta vastaavista tehtävistä myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Juankoski lvi-alan työt Kuopio lvi-alan työt Lapinlahti lvi-alan työt Leppävirta lvi-alan työt Maaninka lvi-alan työt Rautavaara lvi-alan työt Siilinjärvi lvi-alan työt Suonenjoki lvi-alan työt Tervo lvi-alan työt Tuusniemi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lapinlahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maaninka LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rautavaara LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siilinjärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Suonenjoki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tervo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio asennus, huolto ja puhtaanapito Lapinlahti asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta asennus, huolto ja puhtaanapito Maaninka asennus, huolto ja puhtaanapito Rautavaara asennus, huolto ja puhtaanapito Siilinjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Suonenjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Tervo asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusniemi lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, putkiasentaja maanrakennus, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus