Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme purkumiehiä Hämeenlinnaan eri rakennustyömaille. Työssä tarvitset: - Työturvallisuuskortti - Täysi ikäisyys (18 vuotta) - Reipasta asennetta työntekoon Aiempi työkokemus rakennusalalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hämeenkoski talonrakennus Pälkäne talonrakennus Urjala talonrakennus Valkeakoski talonrakennus Kärkölä talonrakennus Hattula talonrakennus Hausjärvi talonrakennus Hämeenlinna talonrakennus Janakkala talonrakennus Loppi talonrakennus Tammela talonrakennus Akaa talonrakennus Asikkala talonrakennus Padasjoki talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purkumies (rakennus), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus