Duunitori suosittelee
Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Kesätöihin AVARN Securitylle, 150–200 tehtävää

AVARN Security

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSOMPELIJOITA Nokialle vaatteiden valmistukseen. Työskentelet osana vaateompelutiimiä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta teollisuusompelusta / työhön sopiva koulutus, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Sastamala Tampere Vesilahti Ylöjärvi Hämeenkyrö Nokia Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ompelijoita (teollisuus), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus