Duunitori suosittelee
Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSOMPELIJOITA Nokialle vaatteiden valmistukseen. Työskentelet osana vaateompelutiimiä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta teollisuusompelusta / työhön sopiva koulutus, olet tarkka työssäsi, omaat hyvän työmotivaation sekä kykyenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Voit olla kokenut alan ammattilainen, mutta yritys tarjoaa perehdytyksen myös innokkaille ja motivoituneille tekstiilialalta valmistuneille tekijöille. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkossa myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat pian, joten hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työnantaja: Carrot Sijainti: Nokia Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nokia

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ompelijoita (teollisuus), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus