Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme, vakituiseen työsuhteeseen, teollisuuden kunnossapitotuotteiden myyntiin, ammattitaitoista myynti-insinööriä Parhaiten valittuun tehtävään soveltuu konepuolen- tai sähköpuolen insinööri Haettu henkilö hallitsee teollisuustuotemyynnin sekä kykenee kehittämään nykyisiä asiakassuhteita. Asiakkalla on tarjota valmis asiakaskunta. Sinä Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä. Sinulla on hyvä teollisuuden kunnossapitotuotteiden tuntemus. Olet myyntihenkinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot Olet oma-aloitteinen sekä sinulla on ote itsenäiseen työntekoon. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti Tarjoamme: Tarjoamme sinulle, vakituisen työn, loistavat tuotteet sekä toimivat työvälineet. Saat meiltä vankan koulutuksen tehtäviisi sekä toiminnan päivittäisen tuen. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä jätä hakemus kotisivujemme www.carrot.fi kautta. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä! Rauno Viitasalo 0503427175
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pori Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti-insinööri, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 212 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus