Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme kokenutta Työnjohtajaa hitsaus - ja metallirakentamisen tiimiin Kuopion talousalueelle, Siilinjärvelle. Kyseessä on vakinaistuva työsuhde. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää seuraavaa osaamista: - Insinöörin tai teknikon koulutusta - Kokemusta asennus - ja tuotantopuolelta - Myyntihenkisyyttä sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä Suureksi eduksi katsotaan IWS-koulutus, aikaisempi kokemus hitsauksen parista sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Siilinjärvi työnjohtajat Kuopio työnjohtajat Lapinlahti työnjohtajat Maaninka maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siilinjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kuopio maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lapinlahti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Maaninka johtajapositiot Siilinjärvi johtajapositiot Kuopio johtajapositiot Lapinlahti johtajapositiot Maaninka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siilinjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lapinlahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Maaninka tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siilinjärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kuopio tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lapinlahti tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Maaninka työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siilinjärvi Kuopio Lapinlahti Maaninka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metalliyksikön työnjohtaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa