Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme kokenutta Työnjohtajaa hitsaus - ja metallirakentamisen tiimiin Kuopion talousalueelle, Siilinjärvelle. Kyseessä on vakinaistuva työsuhde. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää seuraavaa osaamista: - Insinöörin tai teknikon koulutusta - Kokemusta asennus - ja tuotantopuolelta - Myyntihenkisyyttä sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä Suureksi eduksi katsotaan IWS-koulutus, aikaisempi kokemus hitsauksen parista sekä konepajoissa työskentelystä. Lisäksi vaaditaan hyviä suunnittelu - ja organisointitaitoja sekä vahvaa alan teknistä osaamista. Työntekijänä olet jämäkkä hyvät sosiaaliset taidot omaava esimies. Kykenet pitämään monta palloa ilmassa kiireestä huolimatta ja ohjaamaan tiimejä ammattitaitoisella otteella. Tarjoamme mukavan työyhteisön, vastuullisen ja haastavan työnkuvan metallialan yrityksessä. Mikäli täytät useimmat hakemuksessa olevat kriteerit, jätä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä, tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi. Työtehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto. Lisätiedustelut arkisin klo: 9.00 - 11.00 välillä. P. 0400 318 303/ Mikko Tujamola tai sähköpostitse mikko.tujamola@carrot.fi CARROT - Meillä on töitä! Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Siilinjärvi Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11869201 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siilinjärvi

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metalliyksikön työnjohtaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi , osoitteessa Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa