Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme kokenutta Työnjohtajaa hitsaus - ja metallirakentamisen tiimiin Kuopion talousalueelle, Siilinjärvelle. Kyseessä on vakinaistuva työsuhde. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää seuraavaa osaamista: - Insinöörin tai teknikon koulutusta - Kokemusta asennus - ja tuotantopuolelta - Myyntihenkisyyttä sekä kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä Suureksi eduksi katsotaan IWS-koulutus, aikaisempi kokemus hitsauksen parista sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siilinjärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kuopio tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Lapinlahti tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Maaninka maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siilinjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kuopio maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lapinlahti maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Maaninka johtajapositiot Siilinjärvi johtajapositiot Kuopio johtajapositiot Lapinlahti johtajapositiot Maaninka työnjohtajat Siilinjärvi työnjohtajat Kuopio työnjohtajat Lapinlahti työnjohtajat Maaninka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siilinjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kuopio työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lapinlahti työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Maaninka tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metalliyksikön työnjohtaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus