Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Account Director

Fonecta

Helsinki

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Oulun alueelle reippaita ja oma-alotteisia METALLITYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin asennus/konepajatehtäviin. Odotamme: - aikaisempaa kokemusta - voimassa olevia tuli- ja työturvallisuuskortteja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Tyrnävä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Utajärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hailuoto maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ii maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kempele maa-, metsä- ja kalatalouden työt Liminka maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lumijoki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Muhos maa-, metsä- ja kalatalouden työt Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pudasjärvi puu- ja metallialan tehtävät Tyrnävä puu- ja metallialan tehtävät Utajärvi puu- ja metallialan tehtävät Hailuoto puu- ja metallialan tehtävät Ii puu- ja metallialan tehtävät Kempele puu- ja metallialan tehtävät Liminka puu- ja metallialan tehtävät Lumijoki puu- ja metallialan tehtävät Muhos puu- ja metallialan tehtävät Oulu puu- ja metallialan tehtävät Pudasjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus