Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Metallirakenneasentajaa Kuopion seudulle kaudelle 2017.. Odotamme hakjalta Hyvää työmoraalia Aiempaa kokemusta asentajan tehtävistä, puikkohitsaus sekä metallialan kokemusta. Hyvää fyysistä kuntoa Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia tiimissä Kuvienlukutaitoa Tarjoamme, mahdollisuuden saada lisää työkokemusta, tilaisuuden näyttää osaamisesi asiakasyritykselle, TES:n mukaisen palkkauksen. Työ voi olla vakinaistava, sopivan tekijän löytyessä. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: Ark: 10 - 15 Mikko Tujamola. 0400318303 Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallirakenneasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus