Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita ja ammattitaitoisia Mattoasentajia Siilinjärven seudulla sijaitsevaan työkohteeseen! Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti muovimattojen asennuksia isommassa teollisuuden kohteessa. Odotamme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Siilinjärvi talonrakennus Kuopio talonrakennus Lapinlahti talonrakennus Maaninka Asennus, huolto ja puhtaanapito Siilinjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Lapinlahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Maaninka kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Siilinjärvi kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kuopio kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lapinlahti kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Maaninka talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Siilinjärvi Kuopio Lapinlahti Maaninka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mattoasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa