Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta mattoasentajaa Satakunnan alueelle. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Rauman lähiympäristössä. Toisinaan työkohteita on myös Porin seudulla. Tarjoamme ammattitaitoiselle työntekijälle pitkäaikaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Eura talonrakennus Rauma talonrakennus Luvia talonrakennus Nakkila talonrakennus Eurajoki asennus, huolto ja puhtaanapito Eura asennus, huolto ja puhtaanapito Rauma asennus, huolto ja puhtaanapito Luvia asennus, huolto ja puhtaanapito Nakkila asennus, huolto ja puhtaanapito Eurajoki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eura kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Rauma kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Luvia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nakkila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Eurajoki talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mattoasentaja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Eurajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus