Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme maarakennuskoneen asentajaa. Maanrakennuskoneenasentaja huoltaa ja korjaa maanrakennustöissä käytettäviä koneita. Maanrakennuskoneenasentajana työskentelet maanrakennuskoneita ja muita työkoneita huoltavassa ja korjaavassa yrityksissä Siilinjärvellä. Työssä vaaditaan: - vastuullista, joustavaa ja itsenäistä asennetta työtekoa kohtaan. - työkoneiden korjaus- ja huoltotaitojen lisäksi joustavaa palveluasennetta. - ymmärrystä raskaankaluston-, ja maarakennuskoneiden tekniikasta. - hydrauliikka-, pneumatiikka-, ja ohjelmisto osaamista. - maahantuoja ja asiakasyritys kouluttaa sinut valtakunnallisen-, ja merkkiliikkeen toimenkuvaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: ark: 10 - 15 Mikko Tujamola, 0400318303, jos et tavoita laita tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pohjois-Savo, Siilinjärvi Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11568613 Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Siilinjärvi

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maarakennuskone asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi , osoitteessa Pohjois-Savo, Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa