Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Ouluun kahta MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. Odotamme: - aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä - voimassa olevia tie- ja työturvallisuuskortteja - hyvää asennetta työntekoon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tyrnävä talonrakennus Utajärvi talonrakennus Hailuoto talonrakennus Ii talonrakennus Kempele talonrakennus Liminka talonrakennus Lumijoki talonrakennus Muhos talonrakennus Oulu talonrakennus Pudasjärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Tyrnävä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Utajärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Hailuoto maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Ii maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kempele maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Liminka maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Lumijoki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Muhos maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Oulu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pudasjärvi talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 165 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus