Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme nyt maanrakennuskoneen asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävät sisältävät maanrakennuskoneiden huolto - ja korjaustehtäviä. Työpaikkoja on avoinna keski - ja Itä-Suomen alueella. Työssä vaaditaan: - vastuullista, joustavaa ja itsenäistä asennetta työtekoa kohtaan. - työkoneiden korjaus- ja huoltotaitojen lisäksi joustavaa palveluasennetta. - ymmärrystä raskaankaluston-, ja maarakennuskoneiden tekniikasta. - hydrauliikka-, pneumatiikka-, ja ohjelmisto osaamista. - maahantuoja ja asiakasyritys kouluttaa sinut valtakunnallisen-, ja merkkiliikkeen toimenkuvaan. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Lisätietoja: ark: 10 - 15 Mikko Tujamola, 0400318303, jos et tavoita laita tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11757626 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keski-Suomi, Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennuskoneen asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Keski-Suomi, Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 184 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa