Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta lapiomiestä maanrakennuapumiehen tehtäviin Juvan seudulle. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus. Odotamme kokemusta maanrakennusalalta. Sinulla pysyy Lapio kädessä ja omaat kokemusta jo jonkin verran vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Työntekijänä olet oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, jolla on korkea työmotivaatio ja jämäkkä työ-ote kaikkeen tekemiseen. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Joroinen talonrakennus Juva talonrakennus Mikkeli talonrakennus Pieksämäki talonrakennus Puumala talonrakennus Rantasalmi talonrakennus Sulkava maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Joroinen maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Juva maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Mikkeli maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pieksämäki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Puumala maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Rantasalmi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Sulkava määräaikainen Joroinen määräaikainen Juva määräaikainen Mikkeli määräaikainen Pieksämäki määräaikainen Puumala määräaikainen Rantasalmi määräaikainen Sulkava talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka määräaikainen Joroinen Juva Mikkeli Pieksämäki Puumala Rantasalmi Sulkava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennusapumies, Lapiomies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 154 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa