Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt LVI-asentajia asiakasyritystemme toimeksiantoihin uudis-sekä korjausrakennuskohteisiin. Tehtävien mestyksellinen hoitaminen edellyttää LVI-järjestelmien ja tekniikan hallintaa Kuvien lukutaitoa Voimassaolevia työturvallisuus - ja tulityökortteja Kykyä itsenäiseen työskentelyyn Alan koulutusta ja työkokemusta Suureksi eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden sekä omat käsityökalut. Toimi ripeästi, tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi alla olevasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Liperi lvi-alan työt Outokumpu lvi-alan työt Polvijärvi lvi-alan työt Kaavi lvi-alan työt Heinävesi lvi-alan työt Tuusniemi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liperi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Outokumpu LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Polvijärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaavi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Heinävesi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi asennus, huolto ja puhtaanapito Liperi asennus, huolto ja puhtaanapito Outokumpu asennus, huolto ja puhtaanapito Polvijärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Kaavi asennus, huolto ja puhtaanapito Heinävesi asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusniemi lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-Asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Outokumpu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus