Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme linja-autonkuljettajaa tilausajotehtäviin Suomeen ja ulkomaille. Pääasiallisesti ajot tapahtuvat Suomessa. Asiakasyrityksen Varikko sijaitsee Porissa. Kuljettajalta edellytetään hyvää suomenkielentaitoa, asiakaspalvelutaitoa, taitoa työskennellä niin lasten kuin ikäihmistenkin parissa, sekä D-ajokorttia ja voimassa olevaa ammattipätevyyttä. Osaat valvoa kaluston kuntoa ja tehdä tarvittaessa pieniä huoltotoimenpiteitä. Palkkaus on linja-autohenkilökunnan työehtosopimuksen mukainen. Linja-autossa onpi tunnelmaa, joten hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Antti Mäki, Carrot Länsi-Suomi Oy, Yhteyspäällikkö, puh. 040 518 9915 Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pori Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Linja-autonkuljettaja, tilausajo, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa