Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme ruokakauppaan Herkkutorille lihamestaria. Työtehtäviisi kuuluu liha- ja kalankäsittely, ruokien valmistus ja asiakaspalvelu. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Tyrnävä elintarviketeollisuuden tehtävät Utajärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Hailuoto elintarviketeollisuuden tehtävät Ii elintarviketeollisuuden tehtävät Kempele elintarviketeollisuuden tehtävät Liminka elintarviketeollisuuden tehtävät Lumijoki elintarviketeollisuuden tehtävät Muhos elintarviketeollisuuden tehtävät Oulu elintarviketeollisuuden tehtävät Pudasjärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lihamestari, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa