Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, Carrotin liikevaihto on n.24 milj. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajaa. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme levyseppä/hitsaria Sinulla on kone- ja metallitekniikan peruskoulutus. Sinulla on kokemuista ohutlevyhitsauksesta. Hallitset hyvin teräksen MIG/MAG-hitsauksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merikarvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nakkila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Luvia puu- ja metallialan tehtävät Merikarvia puu- ja metallialan tehtävät Nakkila puu- ja metallialan tehtävät Pomarkku puu- ja metallialan tehtävät Pori puu- ja metallialan tehtävät Siikainen puu- ja metallialan tehtävät Ulvila muut käsityöalan tehtävät Lavia muut käsityöalan tehtävät Luvia muut käsityöalan tehtävät Merikarvia muut käsityöalan tehtävät Nakkila muut käsityöalan tehtävät Pomarkku muut käsityöalan tehtävät Pori muut käsityöalan tehtävät Siikainen muut käsityöalan tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.01.2017. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus