Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, Carrotin liikevaihto on n.24 milj. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajaa. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Sinulla on kone- ja metallitekniikan peruskoulutus. Hallitset hyvin teräksen MIG/MAG-hitsauksen erilaisilla levyvahvuuksilla. Pystyt tulkitsemaan hitsauskokoonpanopiirustuksia ja tunnet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merikarvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nakkila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Luvia puu- ja metallialan tehtävät Merikarvia puu- ja metallialan tehtävät Nakkila puu- ja metallialan tehtävät Pomarkku puu- ja metallialan tehtävät Pori puu- ja metallialan tehtävät Siikainen puu- ja metallialan tehtävät Ulvila muut käsityöalan tehtävät Lavia muut käsityöalan tehtävät Luvia muut käsityöalan tehtävät Merikarvia muut käsityöalan tehtävät Nakkila muut käsityöalan tehtävät Pomarkku muut käsityöalan tehtävät Pori muut käsityöalan tehtävät Siikainen muut käsityöalan tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Siikainen Ulvila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa