Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Haukivuorelle levyseppä-hitsaajia. Mikkeli Haukivuorelle hyvään työyhteisöön, 4kpl levyseppä-hitsaajaa kuljetin- ja teräsrakenteiden hitsaukseen. Edellytämme: - Metallialan yleistä työkokemusta ja pelisilmää. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hirvensalmi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juva tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mikkeli tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mäntyharju tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pieksämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Savitaipale tehdas- ja tuotantotyöntekijät Puumala puu- ja metallialan tehtävät Hirvensalmi puu- ja metallialan tehtävät Juva puu- ja metallialan tehtävät Kangasniemi puu- ja metallialan tehtävät Mikkeli puu- ja metallialan tehtävät Mäntyharju puu- ja metallialan tehtävät Pieksämäki puu- ja metallialan tehtävät Savitaipale puu- ja metallialan tehtävät Puumala muut käsityöalan tehtävät Hirvensalmi muut käsityöalan tehtävät Juva muut käsityöalan tehtävät Kangasniemi muut käsityöalan tehtävät Mikkeli muut käsityöalan tehtävät Mäntyharju muut käsityöalan tehtävät Pieksämäki muut käsityöalan tehtävät Savitaipale muut käsityöalan tehtävät Puumala tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 165 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus