Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Haukivuorelle levyseppä-hitsaajia. Mikkeli Haukivuorelle hyvään työyhteisöön, 4kpl levyseppä-hitsaajaa kuljetin- ja teräsrakenteiden hitsaukseen. Edellytämme: - Metallialan yleistä työkokemusta ja pelisilmää. - Piirrustusten lukutaitoa ja metallirakenteiden tuntemusta. - Hieman metallialan aikaisempaa työkokemusta, mutta reipas asenne työntekemiseen ratkaiseva. Sinulla ei tarvitse olla voimassa olevia luokkia hitsaukseen, mutta hitsaustaito saa olla yleisesti hyvä. Palkkaus neuvoteltavissa lähtien Teknologian TES, voi olla jopa vakinaistava työ. Pieksämäeltä päin myös kimppakyyti mahdollisuus! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Ark. 10 - 14 Mikko Tujamola 0400318303, jos et tavoita jätä tekstiviesti Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Etelä-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelä-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Levyseppä-hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli , osoitteessa Etelä-Savo, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus