Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme LEIPÄKONSULENTTIA. Työ on leipomotuotteiden myyntiä/ esittelyä kaupoissa Jyväskylän alueella. Työtä tehdään normaalisti klo 9-17, 1-3 työvuoroa/ vko, joten työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai toisen osa-aikaisen työn ohelle. Työ alkaa hetimmiten ja on pitkäkestoinen. Hakijoilta toivomme iloista olemusta ja luotettavuutta. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Mikko Tujamola, 0400318303 Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä, Pohjois-Savo Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11806245 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keski-Suomi, Jyväskylä, Pohjois-Savo

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipäkonsulentti, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Keski-Suomi, Jyväskylä, Pohjois-Savo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 189 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa