Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista laatoittajaa. Hakijoilta odotetaan: - muutaman vuoden kokemusta laattahommista- omatoimisuutta- kykyä itsenäiseen työskentelyyn- positiivistä asennetta- reipasta työotetta- työturvallisuuskortti Jätä hakemuksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lavia talonrakennus Luvia talonrakennus Merikarvia talonrakennus Nakkila talonrakennus Pomarkku talonrakennus Pori talonrakennus Siikainen talonrakennus Ulvila talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laatoittaja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.02.2017. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus