Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme koneistuspalveluja tarjoavalle asiakasyrityksellemme metallialan CNC-koneistukseen perehtynyttä konekeskuksen hoitajaa. Työkuva sisältää sorvien, jyrsimien ja porien ohjelmointia Siemens-alustoilla. Etsimämme työntekijä osaa lukea ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Lavia koneteollisuuden tehtävät Luvia koneteollisuuden tehtävät Merikarvia koneteollisuuden tehtävät Nakkila koneteollisuuden tehtävät Pomarkku koneteollisuuden tehtävät Pori koneteollisuuden tehtävät Siikainen koneteollisuuden tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merikarvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nakkila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Pori Siikainen Ulvila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konekeskuksen hoitaja, CNC-koneistaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 151 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus