Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta koneasentajaa vastaamaan metallialan tehtaan tuontantolinjaston huoltotoimenpiteistä. Tehtävä sisältää metalliprässien, taivutuslaitteiden ja hitsausrobottiaseman hitsausjigien säännöllistä huoltamista, tuontantolinjaston Mig-hitsaustyöhön osallistumista sekä korjaushitsausta. Etsimämme työntekijä on kerryttänyt kokemusta monenlaisista metallialan huoltotoimenpiteistä ja koneasennustöistä sekä taitaa hyvin mig-hitsauksen perusteet. Olet kiinnostunut metalliteollisuuden tuotantotöistä ja innokas kehittämään omaan ammattitaitoasi. Kukaan ei ole seppä syntyessään, joten tarkempi perehdytys työhön annetaan työsuhteen alettua. Edellytämme hakijalta työturvallisuus- ja tulityökorttia. Kokemus trukilla ajosta on eduksi. Työntekijän on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen vuokrasuhteen jälkeen. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Tiedustelut: Antti Mäki, puh. 040 518 9915, Yhteyspäällikkö, Carrot Länsi-Suomi Oy
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pori Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11431957 Ilmoitus jätetty: 09.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneasentaja / Mig-hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 184 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa