Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta koneasentajaa vastaamaan metallialan tehtaan tuontantolinjaston huoltotoimenpiteistä. Tehtävä sisältää metalliprässien, taivutuslaitteiden ja hitsausrobottiaseman hitsausjigien säännöllistä huoltamista, tuontantolinjaston Mig-hitsaustyöhön osallistumista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Luvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Merikarvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nakkila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lavia koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Luvia koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Merikarvia koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nakkila koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pomarkku koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pori koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siikainen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ulvila asennus, huolto ja puhtaanapito Lavia asennus, huolto ja puhtaanapito Luvia asennus, huolto ja puhtaanapito Merikarvia asennus, huolto ja puhtaanapito Nakkila asennus, huolto ja puhtaanapito Pomarkku asennus, huolto ja puhtaanapito Pori asennus, huolto ja puhtaanapito Siikainen asennus, huolto ja puhtaanapito Ulvila puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Luvia puu- ja metallialan tehtävät Merikarvia puu- ja metallialan tehtävät Nakkila puu- ja metallialan tehtävät Pomarkku puu- ja metallialan tehtävät Pori puu- ja metallialan tehtävät Siikainen puu- ja metallialan tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneasentaja / Mig-hitsaaja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus