Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt Oulun alueella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ Edellytämme: - aikaisempaa kokemusta kirvesmiehen töistä - monipuolista osaamista rakennusalalta - voimassa olevaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tyrnävä puu- ja metallialan tehtävät Utajärvi puu- ja metallialan tehtävät Hailuoto puu- ja metallialan tehtävät Ii puu- ja metallialan tehtävät Kempele puu- ja metallialan tehtävät Liminka puu- ja metallialan tehtävät Lumijoki puu- ja metallialan tehtävät Muhos puu- ja metallialan tehtävät Oulu puu- ja metallialan tehtävät Pudasjärvi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.02.2017. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus