Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme AMMATTITAITOISIA KIRVESMIEHIÄ Nokialle uudisrakennuskohteisiin. Hakijoilta edellytämme: -ammattitaitoa ja aiempaa työkokemusta -kuvienlukutaitoa-työturvallisuuskorttia Meiltä saat kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Ylöjärvi puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkyrö puu- ja metallialan tehtävät Nokia puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus