Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme AMMATTITAITOISIA KIRVESMIEHIÄ Nokialle uudisrakennuskohteisiin. Hakijoilta edellytämme: -ammattitaitoa ja aiempaa työkokemusta -kuvienlukutaitoa-työturvallisuuskorttia Meiltä saat kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Ylöjärvi puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkyrö puu- ja metallialan tehtävät Nokia puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät Sastamala Tampere Vesilahti Ylöjärvi Hämeenkyrö Nokia Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Nokia, Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 189 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa