Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme AMMATTITAITOISIA KIRVESMIEHIÄ Nokialle uudisrakennuskohteisiin. Hakijoilta edellytämme: -ammattitaitoa ja aiempaa työkokemusta -kuvienlukutaitoa-työturvallisuuskorttia Meiltä saat kilpailukykyisen palkan ja mukavat työkaverit. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Ylöjärvi puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkyrö puu- ja metallialan tehtävät Nokia puu- ja metallialan tehtävät Pirkkala puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus