Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme kirvesmiehiä saneeraus- ja uudiskohteisiin. Aiempi kokemus kirvesmiehen työtehtävistä on välttämätöntä. Sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti ja omia työkaluja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Paimio puu- ja metallialan tehtävät Parainen puu- ja metallialan tehtävät Sauvo puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto puu- ja metallialan tehtävät Paimio Parainen Sauvo Turku Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus