Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus - toimialojen tehtäviin. Asiakkaallemme tarvitsevat kirvesmiehiä eri mittaisiin projekteihin Hakijoilta toivotaan:- Kykyä itsenäiseen/omatoimiseen työskentelyyn- Positiivista asennetta- Yhteistyökykyä- Useamman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Eura puu- ja metallialan tehtävät Eurajoki puu- ja metallialan tehtävät Harjavalta puu- ja metallialan tehtävät Kokemäki puu- ja metallialan tehtävät Köyliö puu- ja metallialan tehtävät Nakkila puu- ja metallialan tehtävät Pöytyä puu- ja metallialan tehtävät Rauma puu- ja metallialan tehtävät Säkylä puu- ja metallialan tehtävät Laitila puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.02.2017. Työpaikka sijaitsee Eura . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus