Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Yksikön päällikkö Adecco Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot on toiminut vuodesta 1998 luotettavana ja vastuullisena työnantajana, joka yhdistää hyvät työpaikat ja tekijät. Toimimme työnantajana usealla eri toimialalla valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain tuhansia asiakaspalvelun ja myynnin, toimiston, logistiikan, teollisuuden ja rakennus - toimialojen tehtäviin. Asiakkaallemme tarvitsevat kirvesmiehiä eri mittaisiin projekteihin Hakijoilta toivotaan:- Kykyä itsenäiseen/omatoimiseen työskentelyyn- Positiivista asennetta- Yhteistyökykyä- Useamman vuoden työkokemusta- TyöturvallisuuskorttiTäytä hakemus heti oheisesta linkistä tai kotisivullamme www.carrot.fi Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi.Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Eura, Kokemäki, Pori Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eura, Kokemäki, Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eura , osoitteessa Eura, Kokemäki, Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 212 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus