Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Tampereen alueelle KASETTIKULJETTAJAA maanajoon. Hakijoilta odotamme:-CE kortti-hyvää ammattitaitoa-luotettavuutta-muutaman vuoden kokemusta Ammattipätevyydet on oltava voimassa.Tieturva 1 ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Pälkäne kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylöjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenkyrö kuljetus, logistiikka ja liikenne Kangasala kuljetus, logistiikka ja liikenne Lempäälä kuljetus, logistiikka ja liikenne Nokia kuljetus, logistiikka ja liikenne Orivesi kuljetus, logistiikka ja liikenne Pirkkala raskas tavaraliikenne Pälkäne raskas tavaraliikenne Tampere raskas tavaraliikenne Ylöjärvi raskas tavaraliikenne Hämeenkyrö raskas tavaraliikenne Kangasala raskas tavaraliikenne Lempäälä raskas tavaraliikenne Nokia raskas tavaraliikenne Orivesi raskas tavaraliikenne Pirkkala kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kasettikuljettaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 169 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus