Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

IPP Developer

Wärtsilä

France

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Ouluun.Hakijoilta odotamme:-kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä-voimassa olevia tie- ja työturvallisuuskorttejaEduksi katsotaan tehtävään sopiva koulutus. Paikat täytetään HETI sopivien henkilöiden löydyttyä.Hakemukset kotisivujemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tyrnävä kuljetus, logistiikka ja liikenne Utajärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Hailuoto kuljetus, logistiikka ja liikenne Ii kuljetus, logistiikka ja liikenne Kempele kuljetus, logistiikka ja liikenne Liminka kuljetus, logistiikka ja liikenne Lumijoki kuljetus, logistiikka ja liikenne Muhos kuljetus, logistiikka ja liikenne Oulu kuljetus, logistiikka ja liikenne Pudasjärvi raskaan kaluston käyttö Tyrnävä raskaan kaluston käyttö Utajärvi raskaan kaluston käyttö Hailuoto raskaan kaluston käyttö Ii raskaan kaluston käyttö Kempele raskaan kaluston käyttö Liminka raskaan kaluston käyttö Lumijoki raskaan kaluston käyttö Muhos raskaan kaluston käyttö Oulu raskaan kaluston käyttö Pudasjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 206 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus