Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa vaihteleviin maanrakennustöihin Rauman alueelle. Etsimämme työntekijä kykenee tekemään tonttipohjia kuvien perusteella, ojakaivuuta, kaapelikaivuuta ja purkutöitä sekä käyttämään nykyaikaisia lasermittausvälineitä. Toisinaan olet valmis myös siirtymään maisemakonttorista lapion varteen. Hakijalta edellytetään: - Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta- Positiivista asennetta- Työturvallisuuskorttia Mikäli sinulla on kokemusta myös talonrakennusalan töistä, niin se on pelkkää plussaa. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai kotisivullamme www.carrot.fi -sivustolta kyseisen työpaikan kohdalta. Voit kertoa myös lisätiedot kohdassa tämänhetkisestä tilanteestasi. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.Tiedustelut: 040 51 899 15, Antti Mäki, Yhteyspäällikkö, Carrot Länsi-Suomi Oy
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Eurajoki, Rauma Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eurajoki, Rauma

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki , osoitteessa Eurajoki, Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa