Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme kaivinkoneenkuljettajaa vaihteleviin maanrakennustöihin Rauman alueelle. Etsimämme työntekijä kykenee tekemään tonttipohjia kuvien perusteella, ojakaivuuta, kaapelikaivuuta ja purkutöitä sekä käyttämään nykyaikaisia lasermittausvälineitä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Eura kuljetus, logistiikka ja liikenne Rauma kuljetus, logistiikka ja liikenne Luvia kuljetus, logistiikka ja liikenne Nakkila kuljetus, logistiikka ja liikenne Eurajoki raskaan kaluston käyttö Eura raskaan kaluston käyttö Rauma raskaan kaluston käyttö Luvia raskaan kaluston käyttö Nakkila raskaan kaluston käyttö Eurajoki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eurajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus