Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Haukivuorelle Hitsaajia. Työn kuvaus: - Mig/ Mag-hitsausta, määräaikaiseen työsuhteeseen. - Työtä tehdään yhdessä vuorossa. - Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.Toivomme sinulta: - Aikaisempaa kokemusta metallialan työtehtävistä ja mig-hitsauksesta (Levyluokat katsotaan eduksi).- Reipasta ja huolellista työ asennetta.- Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työntekoon.Tehtäviisi kuuluu: - Vaihtelevat hitsaajan/ metallityöntekijän työtehtävät metallirakenteiden parissa. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Lisätietoja: Mikko Tujamola 0400318303. jos et tavoita jätä tekstiviesti Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
sop.mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Joroinen, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Suonenjoki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Joroinen, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Suonenjoki

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen , osoitteessa Joroinen, Mikkeli, Pieksämäki, Pohjois-Savo, Suonenjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa