Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijöitä tekemään kattojen pinnoituksia, seinien eristyksiä sekä muita bitumitöitä. Aikaisempi kokemus bitumin käsittelystä on välttämätöntä ja muu kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Mynämäki talonrakennus Naantali talonrakennus Nousiainen talonrakennus Pöytyä talonrakennus Raisio talonrakennus Rusko talonrakennus Turku talonrakennus Aura talonrakennus Kaarina talonrakennus Lieto lvi-alan työt Mynämäki lvi-alan työt Naantali lvi-alan työt Nousiainen lvi-alan työt Pöytyä lvi-alan työt Raisio lvi-alan työt Rusko lvi-alan työt Turku lvi-alan työt Aura lvi-alan työt Kaarina lvi-alan työt Lieto rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mynämäki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Naantali rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nousiainen rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pöytyä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Raisio rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rusko rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Aura rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kaarina rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lieto määräaikainen Mynämäki määräaikainen Naantali määräaikainen Nousiainen määräaikainen Pöytyä määräaikainen Raisio määräaikainen Rusko määräaikainen Turku määräaikainen Aura määräaikainen Kaarina määräaikainen Lieto talonrakennus lvi-alan työt rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bitumieristäjä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 212 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus