Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksillemme BETONIELEMENTTIEN VALMISTAJIA Pirkanmaalle. Hakijoilta odotamme: - Kokemusta vastaavista tehtävistä - Huolellista ja reipasta työotetta - Luotettavuutta ja joustavuutta - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Punkalaidun määräaikainen Sastamala määräaikainen Urjala määräaikainen Vesilahti määräaikainen Huittinen määräaikainen Kankaanpää määräaikainen Kokemäki määräaikainen Lavia määräaikainen Hämeenkyrö määräaikainen Ikaalinen määräaikainen Ulvila määräaikainen Nokia määräaikainen Punkalaidun Sastamala Urjala Vesilahti Huittinen Kankaanpää Kokemäki Lavia Hämeenkyrö Ikaalinen Ulvila Nokia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Betonielementtien valmistaja (Pirkanmaa), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala , osoitteessa Sastamala, Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa