Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme asentajia teräsovien ja -ikkunoiden asennustöihin. Työkohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja projekti kestää vuoden loppuun asti. Kohteessa tehdään nelipäiväistä työviikkoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Naantali Asennus, huolto ja puhtaanapito Nousiainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Pöytyä Asennus, huolto ja puhtaanapito Raisio Asennus, huolto ja puhtaanapito Rusko Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Aura Asennus, huolto ja puhtaanapito Kaarina Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieto Asennus, huolto ja puhtaanapito Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa