Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme nyt ammattitaitoisia Asennushitsaajia Kuopion seudulle. ' Työtehtävät pitävät sisällään mm hallirunkojen ja lattioiden valmistusta, hitsausta sekä kokoonpanoa. Hakijoilta edellytämme: asennuspuolen kokemusta hitsaustaitoa (Mig, puikko) kuvienlukutaitoa sujuvaa suomenkielentaitoa Hitsausluokat eivät ole välttämättömät. Tuli-ja työturvallisuuskortit oltava voimassaolevia. Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi, sillä työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juankoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapinlahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maaninka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rautavaara tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siilinjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Suonenjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tervo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi puu- ja metallialan tehtävät Juankoski puu- ja metallialan tehtävät Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Lapinlahti puu- ja metallialan tehtävät Leppävirta puu- ja metallialan tehtävät Maaninka puu- ja metallialan tehtävät Rautavaara puu- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi puu- ja metallialan tehtävät Suonenjoki puu- ja metallialan tehtävät Tervo puu- ja metallialan tehtävät Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennushitsaaja ( Mig, Puikko), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 151 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus