Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme nyt ammattitaitoisia Asennushitsaajia Kuopion seudulle. ' Työtehtävät pitävät sisällään mm hallirunkojen ja lattioiden valmistusta, hitsausta sekä kokoonpanoa. Hakijoilta edellytämme: asennuspuolen kokemusta hitsaustaitoa (Mig, puikko) kuvienlukutaitoa sujuvaa suomenkielentaitoa Hitsausluokat eivät ole välttämättömät. Tuli-ja työturvallisuuskortit oltava voimassaolevia. Hae paikkaa pikaisesti oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi, sillä työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juankoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapinlahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maaninka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rautavaara tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siilinjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Suonenjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tervo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi puu- ja metallialan tehtävät Juankoski puu- ja metallialan tehtävät Kuopio puu- ja metallialan tehtävät Lapinlahti puu- ja metallialan tehtävät Leppävirta puu- ja metallialan tehtävät Maaninka puu- ja metallialan tehtävät Rautavaara puu- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi puu- ja metallialan tehtävät Suonenjoki puu- ja metallialan tehtävät Tervo puu- ja metallialan tehtävät Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asennushitsaaja ( Mig, Puikko), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus