Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvoasentajaa Kuopio-Siilinjärvi alueille. Edellytämme vähintään vuoden työkokemusta, alan koulutusta sekä innokasta asennetta työtä kohtaan. Sähkö- ja elektroniikkatöiden sekä tavara-autopuolen osaaminen katsotaan suureksi eduksi. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja omalla työpanoksellasi vaikuttaa työtehtävien sisältöön. Arvostamme itsenäistä työnhallintaa ja oma-toimisuutta. Tarjoamme nykyaikaiset siistit uudet työtilat, ajanmukaiset työvälineet ja mukavan työpiirin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipisteet vaihtelevat Kuopio alueella. Oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11761583 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa