Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen teknisten tuotteiden myyntiin. Odotamme hakijalta- Myyntihenkistä asennetta sekä aitoa halua työskennellä myyntityössä - Kykyä itsenäiseen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Paimio myyjät ja kassahenkilöt Parainen myyjät ja kassahenkilöt Sauvo myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Kaarina myyjät ja kassahenkilöt Lieto myyjät ja kassahenkilöt Paimio myyjät ja kassahenkilöt Parainen myyjät ja kassahenkilöt Sauvo myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Kaarina myyjät ja kassahenkilöt Lieto myyntialan tehtävät Paimio myyntialan tehtävät Parainen myyntialan tehtävät Sauvo myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Kaarina myyntialan tehtävät Lieto myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Paimio Parainen Sauvo Turku Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyjä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus