Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita rakennustyöntekijöitä sekä rakennusaputyöntekijöitä Turkuun. Työt sisältävät sekalaisia rakennusalan töitä ja/tai aputöitä; piikkausta, haalausta, järjestelyä, siivousta yms. sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Paimio talonrakennus Parainen talonrakennus Sauvo talonrakennus Turku talonrakennus Kaarina talonrakennus Lieto talonrakennus Paimio Parainen Sauvo Turku Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 10.05.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus