Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme reippaita rakennustyöntekijöitä sekä rakennusaputyöntekijöitä Turkuun. Työt sisältävät sekalaisia rakennusalan töitä ja/tai aputöitä; piikkausta, haalausta, järjestelyä, siivousta yms. sekä myös enemmän kokemusta vaativia rakennusmiehen työtehtäviä. Edellytämme työturvallisuuskorttia, reipasta asennetta ja valmiutta lähteä töihin nopealla aikataululla. Rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi ja palkkaus katsotaan työkokemuksen mukaan. Työt alkavat vaiheittain, joten lähetä hakemuksesi nopealla aikataululla. Työn kesto vaihtelee päivistä kuukausiin. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
Sop. mukaan/heti
Työnantaja: Carrot Sijainti: Kaarina, Naantali, Paimio, Raisio, Turku Ilmoitus jätetty: 10.05.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaarina, Naantali, Paimio, Raisio, Turku

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 10.05.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Kaarina , osoitteessa Kaarina, Naantali, Paimio, Raisio, Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Rakennusliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus