Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen muottikirvesmiestä Kankaanpäähän Muottikirvesmies valmistaa betonielementtitehtaan tuotantoon ikkuna- ja oviaukkojen muotit, laidat, kotelot sekä mm. parvekelaattojen kaadolliset pohjamuotit. Työ vaatii siis puualan kädentaitoja ja elementtikuvien lukutaitoa/kykyä oppia lukemaan niitä. Tekijältä odotamme - hyvää työnjälkeä- kykyä itsenäiseen/omatoimiseen työskentelyyn- positiivista asennetta- luotettavuutta Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen vuokra-ajan jälkeen. Täytä hakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sastamala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Honkajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jämijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kankaanpää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ikaalinen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parkano puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Pomarkku puu- ja metallialan tehtävät Honkajoki puu- ja metallialan tehtävät Jämijärvi puu- ja metallialan tehtävät Kankaanpää puu- ja metallialan tehtävät Karvia puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Ikaalinen puu- ja metallialan tehtävät Siikainen puu- ja metallialan tehtävät Parkano tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muottikirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 03.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 200 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus