Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 03.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen muottikirvesmiestä Kankaanpäähän Muottikirvesmies valmistaa betonielementtitehtaan tuotantoon ikkuna- ja oviaukkojen muotit, laidat, kotelot sekä mm. parvekelaattojen kaadolliset pohjamuotit. Työ vaatii siis puualan kädentaitoja ja elementtikuvien lukutaitoa/kykyä oppia lukemaan niitä. Tekijältä odotamme - hyvää työnjälkeä- kykyä itsenäiseen/omatoimiseen työskentelyyn- positiivista asennetta- luotettavuutta Mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen vuokra-ajan jälkeen. Täytä hakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sastamala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pomarkku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Honkajoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Jämijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kankaanpää tehdas- ja tuotantotyöntekijät Karvia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lavia tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ikaalinen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Parkano puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Pomarkku puu- ja metallialan tehtävät Honkajoki puu- ja metallialan tehtävät Jämijärvi puu- ja metallialan tehtävät Kankaanpää puu- ja metallialan tehtävät Karvia puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Ikaalinen puu- ja metallialan tehtävät Siikainen puu- ja metallialan tehtävät Parkano tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Sastamala Pomarkku Honkajoki Jämijärvi Kankaanpää Karvia Lavia Ikaalinen Siikainen Parkano .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muottikirvesmies, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 03.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kankaanpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa