Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Lvi-asentajaa Hakijalta edellytetään: -alan koulutusta ja työkokemusta sekä kuvien lukutaitoa -LVI-järjestelmien ja tekniikan hallintaa -kykyä itsenäiseen työskentelyyn -voimassa olevaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Ilmajoki lvi-alan työt Kurikka lvi-alan työt Isokyrö lvi-alan työt Laihia lvi-alan työt Maalahti lvi-alan työt Mustasaari lvi-alan työt Vaasa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ilmajoki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kurikka LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Isokyrö LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Laihia LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maalahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mustasaari LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito Ilmajoki asennus, huolto ja puhtaanapito Kurikka asennus, huolto ja puhtaanapito Isokyrö asennus, huolto ja puhtaanapito Laihia asennus, huolto ja puhtaanapito Maalahti asennus, huolto ja puhtaanapito Mustasaari asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lvi-asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Laihia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus