Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme tehdasympäristöön kaukolämpövaihteen asentajia/kokoonpanijoita Kuopion seudulle. Odotamme hakijoilta: Metallialan kokemusta, mekaanista osaamista ja hahmotuskykyä putkistoasennuksista. Tig, Mig hitsaustaitoa (hitsausluokat katsotaan eduksi). Työssä vaaditaan teknistä osaamista niin putkisto kuin sähkötekniikan osa-alueilta. Suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kaukolämpölaitteiden parissa työskentelystä. Looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot ovat keskeisiä ominaisuuksia, joita vaaditaan isomman laitekokonaisuuden kokoonpano - ja asennustehtävässä Työtehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, työsuhde on pitkäaikainen tai jopa vakinaistava. Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana, joten tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi www.carrot.fi Tehtävä alkaa vuokratyösuhteena ja hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Lisätiedustelut: Ark: 10 - 14, Tmsto p. 0400 236 288, jos et tavoita jätä tekstiviesti. Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus Ilmoitus jätetty: 20.05.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaukolämpövaihteen kokoonpanija, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 20.05.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Pohjois-Savo, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus