Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme AUTONASENTAJIA Sastamalaan. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, jos Sinulta löytyy alan koulutus ja aito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Punkalaidun ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sastamala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Urjala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vesilahti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Huittinen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kankaanpää ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kokemäki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lavia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenkyrö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ikaalinen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ulvila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nokia Asennus, huolto ja puhtaanapito Punkalaidun Asennus, huolto ja puhtaanapito Sastamala Asennus, huolto ja puhtaanapito Urjala Asennus, huolto ja puhtaanapito Vesilahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Huittinen Asennus, huolto ja puhtaanapito Kankaanpää Asennus, huolto ja puhtaanapito Kokemäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Lavia Asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkyrö Asennus, huolto ja puhtaanapito Ikaalinen Asennus, huolto ja puhtaanapito Ulvila Asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia puu- ja metallialan tehtävät Punkalaidun puu- ja metallialan tehtävät Sastamala puu- ja metallialan tehtävät Urjala puu- ja metallialan tehtävät Vesilahti puu- ja metallialan tehtävät Huittinen puu- ja metallialan tehtävät Kankaanpää puu- ja metallialan tehtävät Kokemäki puu- ja metallialan tehtävät Lavia puu- ja metallialan tehtävät Hämeenkyrö puu- ja metallialan tehtävät Ikaalinen puu- ja metallialan tehtävät Ulvila puu- ja metallialan tehtävät Nokia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät Punkalaidun Sastamala Urjala Vesilahti Huittinen Kankaanpää Kokemäki Lavia Hämeenkyrö Ikaalinen Ulvila Nokia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sastamala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 145 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus