Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Heinolan Valolinnaan haetaan ruokapalveluyrittäjää. Yrittäjällä on mahdollisuus tuottaa ruokapalveluja alueen ikäihmisten palvelun tuottajille ja pitää lounasruokalaa tiloissa. Yrittäjälle tarjotaan täydellinen keittiötila laitteineen sekä lounastila sopimuksen mukaan. Tilat antavat hyvät puitteet tuottaa ruokaa alueen ulkopuolelle. Tiloissa voi myös harjoittaa eines yms. ruuan valmistusta teollisuuteen. Tilat ovat heti vapaat. Yrittäjältä edellytetään hyvää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carelogi Oy Y-tunnus 2259028-3 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet HoivaPlus, Hyvinvointi- ja osaamiskeskus Valolinna, Valolinnan Valokaari, Senior Village Valolinna

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carelogi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.12.2016. Työpaikka sijaitsee Heinola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus