Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Heinolan Valolinnaan haetaan ruokapalveluyrittäjää. Yrittäjällä on mahdollisuus tuottaa ruokapalveluja alueen ikäihmisten palvelun tuottajille ja pitää lounasruokalaa tiloissa. Yrittäjälle tarjotaan täydellinen keittiötila laitteineen sekä lounastila sopimuksen mukaan. Tilat antavat hyvät puitteet tuottaa ruokaa alueen ulkopuolelle. Tiloissa voi myös harjoittaa eines yms. ruuan valmistusta teollisuuteen. Tilat ovat heti vapaat.
Yrittäjältä edellytetään hyvää ammattitaitoa ja riittäviä taloudellisia resursseja toiminnan ylläpitämiseen.

Web-osoite: http://www.carelogi.fi Työnantaja: Carelogi Oy Sijainti: HEINOLA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Juha Kukkonen 041-4541840 juha.kukkonen@carelogi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HEINOLA

Yritystiedot

Toiminimi Carelogi Oy Y-tunnus 2259028-3 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet HoivaPlus, Hyvinvointi- ja osaamiskeskus Valolinna, Valolinnan Valokaari, Senior Village Valolinna

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

943 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-146 000 € -107 %

Henkilöstö

2 -2

Liikevoitto-%

-15 % -106 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carelogi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola , osoitteessa HEINOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa