Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Heinolan Valolinnaan haetaan ruokapalvelu yrittäjää. Yrittäjällä on mahdollisuus tuottaa ruokapalveluja alueen ikäihmisten palvelun tuottajille ja pitää lounasruokalaa tiloissa. Yrittäjälle tarjotaan täydellinen keittiötila laitteineen sekä lounastila sopimuksen mukaan. Tilat antavat hyvät puitteet tuottaa ruokaa alueen ulkopuolelle. Tiloissa voi myös harjoittaa eines yms. Ruuan valmistusta teollisuuteen. Tilat ovat heti vapaat.
Yrittäjältä edellytetään hyvää ammattitaitoa ja riittäviä taloudellisia resursseja toiminnan ylläpitämiseen.

Web-osoite: http://www.carelogi.fi Työnantaja: Carelogi Oy Sijainti: HEINOLA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Juha Kukkonen 041-4541840 juha.kukkonen@carelogi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HEINOLA

Yritystiedot

Toiminimi Carelogi Oy Y-tunnus 2259028-3 Toimiala Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallinta Rinnakkaistoiminimet HoivaPlus, Hyvinvointi- ja osaamiskeskus Valolinna, Valolinnan Valokaari, Senior Village Valolinna

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

943 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

-146 000 € -107 %

Henkilöstö

2 -2

Liikevoitto-%

-15 % -106 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carelogi Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinola , osoitteessa HEINOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa