Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme sinua joka haluat ajaa autoa opiskeluidesi ohessa tai muutoin osa-aikaisesti. Muutaman tunnin päivässä tai viikossa.

Etsimme joukkoomme positiivisia, palveluhenkisiä ja ammattitaitoisia OmaKuskeja. Tehtävämme on tuottaa autoilijoille iloinen ja helppo tapa huollattaa auto.

" Auton kuljettaja on nimitys henkilölle, joka ajaa työkseen autoa. Esimerkiksi taksia, bussia tai muuta jakelutavaran kuljetusautoa kuten myös kuorma- tai yhdistelmäajoneuvoa" (wikipedia)

Aivan.

Me emme hae tällaisia autonkuljettajia. Me haemme parhaita autonkuljettajia, jotka ovat persoonia ja jopa erikoisiakin. Persoonallisuus ja erikoisuus on hyväksi silloin, kun tietää, milloin on aika olla hauska ja milloin vakava. Parhaat autonkuljettajat arvostavat tahdonvoiman ja motivaation tietoa ja koulutusta korkeammalle. Tällaisen autonkuljettajan tunnistaa myös siitä, että hän yrittää ja tekee aina parhaansa. Tälläinen autonkuljettaja on OmaKuski.

Edellytämme sinulta:

- Älypuhelinta
- B-luokan ajokorttia
- Valmiutta julkisen liikenteen käyttöön
- Puhtaita luottotietoja

Web-osoite: http://www.carcare.fi Työnantaja: CarCare Finland Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman Pian Yhteystiedot: rekry@carcare.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi CarCare Finland Oy Y-tunnus 2205993-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

285 000 € -33 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 80 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CarCare Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa