Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei Tamperelainen! Etsimme sinua joka haluat ajaa autoa esim. opiskeluidesi ohessa tai muutoin osa-aikaisesti. Muutaman tunnin päivässä tai viikossa. Etsimme joukkoomme positiivisia, palveluhenkisiä ja ammattitaitoisia OmaKuskeja. Tehtävämme on tuottaa autoilijoille iloinen ja helppo tapa huollattaa auto. " Auton kuljettaja on nimitys henkilölle, joka ajaa työkseen autoa. Esimerkiksi taksia, bussia tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CarCare Finland Oy Y-tunnus 2205993-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, OmaKuski, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut CarCare Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus