Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Hei Tamperelainen!

Etsimme sinua joka haluat ajaa autoa esim. opiskeluidesi ohessa tai muutoin osa-aikaisesti. Muutaman tunnin päivässä tai viikossa.

Etsimme joukkoomme positiivisia, palveluhenkisiä ja ammattitaitoisia OmaKuskeja. Tehtävämme on tuottaa autoilijoille iloinen ja helppo tapa huollattaa auto.

" Auton kuljettaja on nimitys henkilölle, joka ajaa työkseen autoa. Esimerkiksi taksia, bussia tai muuta jakelutavaran kuljetusautoa kuten myös kuorma- tai yhdistelmäajoneuvoa" (wikipedia)

Aivan.

Me emme hae tällaisia autonkuljettajia. Me haemme parhaita autonkuljettajia, jotka ovat persoonia ja jopa erikoisiakin. Persoonallisuus ja erikoisuus on hyväksi silloin, kun tietää, milloin on aika olla hauska ja milloin vakava. Parhaat autonkuljettajat arvostavat tahdonvoiman ja motivaation tietoa ja koulutusta korkeammalle. Tällaisen autonkuljettajan tunnistaa myös siitä, että hän yrittää ja tekee aina parhaansa. Tälläinen autonkuljettaja on OmaKuski.

Täytä hakemus täältä: http://www.carcare.fi/#tyopaikat

Edellytämme sinulta:

- Älypuhelinta
- B-luokan ajokorttia
- Valmiutta julkisen liikenteen käyttöön
- Puhtaita luottotietoja

Web-osoite: http://www.carcare.fi Työnantaja: CarCare Finland Oy Sijainti: Tampere, 33180 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@carcare.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere, 33180 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi CarCare Finland Oy Y-tunnus 2205993-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

285 000 € -33 %

Liiketoiminnan tulos

9 000 € 80 %

Liikevoitto-%

3 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, OmaKuski, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut CarCare Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere, 33180 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa